Duurzaamheid

D’Île Malines speelt op topniveau betreffende duurzaamheid. Niet alleen wordt voldaan aan de hoogste BEN-normen en bent u zeker van een optimale energiezuinigheid, ook verwarmen doet u op een ecologisch vooruitstrevende manier. Riothermie - warmte uit rioolwater - wordt gecombineerd met geothermie, een toekomstbestendige oplossing.

De zonnepanelen op de daken van het project zorgen voor het opwekken van lokale, duurzame energie die wordt gebruikt door de collectieve energiecentrale. In het gebouw bevindt zich een verdeelnet van leidingen dat is aangesloten op de collectieve energiecentrale. Dit net verdeelt warmte over de verschillende appartementen om de vloerverwarming te activeren. Bovendien is passief koelen mogelijk. Bijkomend verspreidt dit net ook sanitair warm water over het gebouw. Deze geothermische warmtepompinstallatie is niet enkel duurzaam, maar ook energiezuinig.

D’Île Malines dat is genieten van energy-as-a-service. De goede werking wordt verzekerd door onze partner, waardoor u zorgeloos geniet van uw installatie en geen seconde hoeft wakker te liggen van de werking en onderhoud. Bovendien wordt de prijs van uw warmte bepaald via het niet-meer-dan-anders principe. U betaalt nooit meer voor de collectieve installatie dan indien u individueel voor lucht-water warmtepomp had gekozen. Een duurzame én voordelige manier van warmte opwekken.

Ik wil graag meer informatie

Slim wonen, dat is handig bekeken

In uw slimme woning, beleeft u de toekomst. Uw smart home is voorzien van heel wat praktische technologie die uw levenscomfort optrekt en future proof maakt. Met oog voor duurzaamheid en toch helemaal op maat van uw wensen als bewoner. Veiligheid, comfort en energiezuinigheid worden door tal van innovatieve toepassingen naar een hoger niveau getild.

Strak, sober en gelaagd. De bouwstijl heeft respect voor het verleden, maar is wel toekomstbestendig en hedendaags. De twee gebouwen omvatten 46 appartementen en 4 penthouses, met 1 tot 3 slaapkamers. Stuk voor stuk high-end afgewerkt met heel wat lichtinval en een fabuleus uitzicht over de Dijle.

Bovendien geniet je in deze BEN-appartementen (E-waarde E30) duurzaam en energiezuinig comfort, onder andere dankzij warmtepompen.

Interesse in D’Île Malines?

Contacteer vrijblijvend onze vastgoedadviseurs.
crossmenu